MUF

Jag var nog en smula för bitter... så föregående inlägg fick endast existera ett par timmar.

MUF var på skolan och jag tänkte gensast på:

"När en politiker säger att vi sitter i samma båt så var på din vakt, det betyder att det är du som skall ro!"
- Wilhelm Moberg

"Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen.Nej, nu upprepade jag mig!" 
- Mark Twain

insnöad

underbara ord:
denna längtan och saknad
efter ett av två

Rubrik

Du förstår inte själv din inkonsekvens, dina desperata försöka att fly undan din idioti eller ditt patetiska gömställe bakom svarta bokstavskombinationer. Du tror att du har nått höjden av självdistans, men tro mig, du är inte ens i närheten. Du tror att du är självkritisk, men tro mig, du är precis lika trivial som alla andra. Du tror att har svar till det mesta, och ja, kanske, men du har inte rätt fråga till rätt svar och vad är poängen med att lagra information om saker du inte har en susning om? I själva verket: du har inga frågor alls. Du har till och med intalat dig själv att du är empatisk, sympatisk och förstående men tyvärr, det stämmer inte heller.

   Du är varken psykiskt, eller fysiskt nedbruten, du har inte ens ångest eller panikångest eller någon annan påhittad attack och du vet inte hur varken stress eller trötthet stavas, allra minst hur det kan påverka någon. Du har inte heller någon aning om vad det innebär att vara deprimerad eller att må psykiskt dåligt i allmänhet. Så sluta låtsas.


Jag kan inte simma

Jag är något så klyschigt som en lång, djup, oändlig strand fullpackad med sten, sand, grus och lera. Men vad har du att analysera? - ett enda litet sandkorn. Vad har du att ifrågasätta? - flera hundra tusentals kubikmeter med oordnad lera. Jag är en strand till hälften täckt med vatten. Var sjunde våg kommer mot mig och dränker mig om så bara för ett par sekunder: jag kan inte simma.
   Jag sitter och väntar på en tsunami som aldrig kommer, trots att det är det enda jag vill, det enda jag ber om, det enda jag saknar. Den som söker skall finna. Jag trodde aldrig att min saknad och längtan efter att få känna vattnet slå över mig, och förflytta mig ut till ovissheten, skulle kunna växa och bli så stor. Den är redan för stor. Jag känner smaken av megalomani och ändå vill jag att den ska växa sig ännu större. Breda ut sig. Jag kan inte simma!

   Jag ber om att nästa våg ska vara tillräckligt stor för att ta mig med sig. Jag ber om att varje litet dolt, förtorkat sandkorn som gömmer sig djupt inne i mitt sandslott ska få uppleva det som jag spelar upp inom mig varje dag. Men ingen svarar på mina böner. Ingen. Den som söker skall finna. Jag har sökt en utväg på fastlandet, jag har sökt svar från berg, grönska och jord. Jag söker nu mina svar i havet, bland vågor och bland strömmar. Den som söker skall finna. Min utväg är att kasta mig handlös i det hav som jag så länge trodde skulle kasta sig över mig. Låta mina sandkorn spridas ut i det oändliga. Frivilligt. Låta mina sandslott förgöras, slås sönder och befrias från sitt torra fängelse på land. Jag kan inte simma. Jag kan inte simma. Jag kan inte simma. Jag kan inte.


Bortglömd

Det spelar ingen roll hur mycket kunskap du har
Det spelar ingen roll att du kan skilja på rätt och fel
Det spelar ingen roll hur det är egentligen
-Det är alltid känslan som räknas

he he he

Min plan misslyckades. Somnade sött hos min vampyr vid 8-tiden. Fail fast, bra fail.

(o)sömn

Efter misslyckade försök till att somna, och misslyckade försök till konversation med vampyren så blir nu planen att fördriva tiden fram tills skolan börjar- utan att sova. Skulle jag gå och lägga mig nu, så finns det inte en chans i världen att  jag lyckas ta mig upp ens till svenskan som börjar 11.  Jag börjar att bli lite smått desperat...

vampyrer

J tror att jag är lugn som en filbunke (hallå, jag gillar inte ens filmjölk?!) men sanningen är att nu har min vampyr kommit hem, alltså hem, som till Sverige och Jönköping, och jag kan inte sova. Nu är han så nära att det känns som om han vore längre bort än thailand. Hängde ni med på logiken där eller? 
   En kort fysisk distans, men en förbannat lång psykisk distans.

?

Jag söker en fråga till mina svar

Bitterfitta

Klockan är snart sex, jag sover inte. Men jag skall icke skriva om sömnlöshet -för en gångs skull. Fan nu gjorde jag det ändå. Aja. Jag ska kanske vara vaken hela natten? Nej, det kommer jag inte orka.

Först: jag orkar inte med pretentiösa bloggar/bloggare längre. Varför? - För att det helt enkelt blir en bekräftelsegrej. "Åh, kolla på mig, jag kan skriva fina ord och formuleringar". Ja visst, det kan jag också, men enligt mig är det är en större utmaning att kunna anpassa sitt språk efter situation, och läsare (i det skriftliga fallet). Att läsa inlägg, efter inlägg i samma strama, pryda stil är helt enkelt tråkigt. Punkt. Saklighet är det nya svarta har jag bestämt. Det är väl kanske mer ok, om man vet om att man gör det för bekräftelse, men att förneka det är bara korkat.
   Jag personligen bloggar av framför allt två anledningar: bekräftelse och feedback. Att jag lägger upp bilder på vad jag målar är av rent, skärt bekräftelsebehov. Jag vill höra (läsa) att jag är duktig, eller att jag åtminstonde har förutsättningar för att bli det, precis som alla andra vill höra ibland. Det finns ingen annan anledning till att jag lägger upp det i övrigt.
   Gällande poesi/ vad jag nu ska kalla det - feedback är trevligt, sen att det inte är någon som vill kommentera är ju lite tråkigt för mig men å andra sidan så har jag väl förhoppningar på att någon kanske tänker till lite och undrar över vad som egentligen står där, och reflekterar över det. Det låter väl förbannat äckligt klyschigt, men det jag skriver under kategorin 'Poesi' bär på något speciellt som bara jag kan se. Så det så.
   Övriga inlägg handlar väl mest om konstiga funderingar som jag vill dela med mig av mest för att fördriva tid, roa andra(ha ha för det händer så ofta -not), gnälla lite, eller för att fylla ut platsen på bloggen. När jag ändå har en blogg, kan jag ju utnyttja den, tänker jag.

Sen: Jag orkar inte med korkade djävla idioter som inte förstår allvaret passiv aktion i Israel vs Palestina-konflikten (läs: Vår Söte Statsminister). Utger de att de står neutralt så får de väl fan stå neutralt och är de partiska så får de väl för fan stå för att de är det! Och jag orkar inte med korkade djävla idioter som inte kan se större än en tusenlapp. 

Näst sist: Ja, jag är en bitterfitta. Och det är jag stolt över!

Sist: Fuck your nationality, burn your flag!

Ni förstår inte er själva

Sluta överdriva
Sluta låtsas
Sluta tro
Det är ingen tävling!
Vi tröttnar
leder till överdriven överdrift
men SLUTA!
På riktigt
Jag orkar inte lyssna
om du fortsätter
Det enda du bidrar till:
förtryck
Du trcker ner mig
förlöjligar mig
kanske rätt?
kanske fel?
vad är fel?
Stuta bara
-Jag orkar inte mer

Mördare

Har du någon gång dödat någon?
-Jag har
Senast idag

svensk spontanitet

men hallå. dags att sova! alltså förlåt, det måste vara förbaskat träligt att bara läsa om att jag är vaken, fast jag menar alla andra som skriver är ju också vakna, för ingen skriver väl i sömnen? eller? äsch. Jag vill mest fördriva tiden. Den VAKNA tiden. Suck. Ah, nej, FÖRLÅT!
   Jag är hungrig - så där fick något annat att läsa! OCH: jag har ett mosat pärlsocker under J:et på tangentbordet. Lite spontant och crazy såhär mitt i terminen!

FISK!

Martin säger (01:10):

mja, men jag fixar bara en sak

som jag borde gjort en anna dag...:/

Sofie säger (01:10):

haha

Martin säger (01:11):

såååå dålig på att panera!


alltså Martin, det är lugnt, du behöver inte stå och panera fisk 01.11 en torsdagsnatt!


Bal och såntdära

ÅH! kjfäpaikefäaoekdrfaerdgf HAHAHA ghjkoipughbnkml,öäpåoikugbhnw,mlkeöspåbogvikmoil,reå

Jag har kläckt VÄRLDENS idé!

Det här blev brutalt roligt! ok, kanske inte för er... men det är fruktansvärt kul nu!

När min älskade broder gick på sin studentbal höll han på att bli utkastad, de sa att han i så fall skulle vara den förste som blev utslängd på 70 år ! (kan ju vara tjurbajs...det snackas så mycket nu för tiden).  Hehe, men vi pratar (läs:chattar) om balen nu:

"sebastian säger:

vi var jäävligt fulla, och jag fick förmig att börja banka på ett trumset som ett band hade lirat på (du vet väl hur det ser ut, men scenen stod längst fram så varenda jävel som satt och åt kunde inte undvika att se det..) sen började en vakt, eller lärare eller nåt att gorma på mig och jag höll på att ryka ihop med honom. var asarg haha, sen ville han slänga ut mig men älgen eller nån lugnade om honom och "tog hand om mig""

Nu är det så att min bror vill gå på min bal (dock inte med mig), bara för att få gå på en bal till och få en chans till att bli utslängd på! jag menar: det är ju faktiskt ett påbörjat projekt som han nu måste slutföra--

Anta att ingen vill gå med honom på balen, då måste han ju komma på ett sätt att planka in och vi diskuterar olika alternativ fram tills jag kommer på det enda bra alternativet:

"Sofie säger:

klättra in med stege till balkongen?

ÅÅÅÅÅH

värdens grej!!!!!

askgufpfjhkfowpqefdk

IUHJDKSLOPISPOLDEJGRCLDS

oishbncldpoewlgjrkmdö,lswpeonbgfmv,ölwped.lkitgmf

öäldkgföädlskgsödkgsdfkgsdöfkg

jag har vääääärldens idé

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


sebastian säger:

tänkte lite mer weddingcrashers-snyggt men stege funkar väl haha


Sofie säger:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


sebastian säger:

!!!!!!!!!!!!!!!11


Sofie säger (00:43):

BRANDBIL. du åker brandbil in på balen, de hissar upp dig, du KLÄTTRAR in genom balkongen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ASBRA JUE!?

århundradets idé!"

 


poke

Jag vill peta, peta, peta, peta! På oräkneliga punkter, saker, sinnen. Jag vill förstå innebörden av att placera mitt finger just där. Just på den där pricken, just den där platsen där ingen annan har varit och satt sitt finger tidigare. Jag vill vet hur det känns att veta just det där som jag inte kan sätta fingret på!

huff

Det kommer aldrig att ta slut!

ghujikolö

Jag sörjer din okunskap
även din ignorans

Mest sörjer jag min idioti

Och allas vår passivitet


Jag njuter av min förgängelse

Men hatar din

Jag roas av min blodtörstighet

Men gråter över din


Vampyr

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att kunna sova. Och jag förstår inte riktigt vad jag gör för fel? Jag dricker inte kaffe, jag äter inte efter klockan 21, jag tränar inte sent på kvällen. slutsats: det har inget med det fysiska att göra. Suck. Det spelar ingen roll hur trött jag är heller, så fort jag har lagt huvudet på kudden så är jag lika pigg som en vampyr (de sover ju aldrig...)

Och på tal om vampyrer: denna natt var såklart inget undantag vad gällande bristen på sömn, så jag tar upp min laptop
(03.05) som loggar in mig automatiskt på msn där jag upptäcker att min vampyr, som befinner sig ca 868.5 mil härifrån, fågelvägen, spenderar sin semestertid. Åh. Endast ett par rader kunde utbytas men ack, så behövligt i detta nu. Han är allt bra ändå (trots att han är en sömnlös vampyr).  

Och för att vara en smula egocentrisk: jag gillar min septum. faktiskt. Snörp!

Snörp

Två år och En dag


731 långa dagar av självdementerande lögner. 731 dagar av ren och skär idioti. Du sa det som alla tänker, inkluderat jag själv, du sa det som alla förnekar: det var mitt fel. Det var mitt fel, mitt val. Mitt fel. Endast mitt. Karaktäristisk dumhet; idioti präglad av avsaknad av insikt och förstånd. 731 dagar av självförvållad smärta, 731 dagar av obeskrivliga, rättvisa, skuldkänslor.

   Jag fick det bekräftat, att det jag tänker stämmer. Det var mitt fel. Jag lät det hända.

   När ska alla andra sluta ljuga för mig? När ska ni sluta tro att sanningen skulle kunna skada mig mer än min egen skuld redan gör? När ska alla sluta med att försöka tvinga mig till att ljuga för mig själv? Det var mitt fel. Jag lät det hända. Nu får jag ta konsekvensen: skuld. Livslång skuld.

   Jag kommer aldrig att finna någon form av förståelse eller acceptans för mina handlingar, så vad finns det att bearbeta? Vad finns det att redan ut? - Det var mitt fel.

  Av 731 dagar av lögner, skuld och hat mot X återstår nu endast skuld och hat mot mig själv och mig egen idioti. 
  
Ensamheten i skulden kommer sakta att förgöra mig.

Liv

Det är inte jag som försvinner
Det är världen som försvinner från mig
Världen har redan försvunnit
Jag njuter av undergången
En ofrivillig känslomässig onani

RSS 2.0